cecilia alexandertechniek

De mens is er op gemaakt om te bewegen. Het is afschuwelijk als je niet meer kan bewegen of niet (meer) op het niveau waarop je dat zou willen.
Mijn passies zijn sporten en dansen en ik heb diverse cursussen gevolgd op het gebied van beweging en gezondheid.  Als gevolg van een auto-ongeluk heb ik zelf ervaring met pijn en gevoelens van onmacht.

Gelukkig heb ik de Alexander Techniek gevonden.

Bij de Alexandertechniek komt voor mij alles samen.  Door het almaar dieper gaan in het proces blijft het ook altijd interessant.

Mijn naam is Cecilia  Augusteijn.  Ik heb de masteropleiding Pedagogische wetenschappen aan de VU in Amsterdam en de bachelor opleiding Maatschappelijk  Werk aan de HVA afgerond.
Ik ben afgestudeerd aan de ATCA  (Alexander Techniek Centrum Amsterdam) o.l.v. Tessa  Marwick en Paul Versteeg en ben nu een door NeVLAT  (Nederlandse Vereniging van Leraren in de Alexander Techniek) gecertificeerde Alexander Techniek docent.
Ik geef les aan de ATCA, schrijf een boek en ben mijn praktijk in Amsterdam aan het opzetten in Coaching en Voedingsadvies.  Ik heb meegewerkt aan de 3 dagen durende Workshops Alexander Techniek voor de talentklassen van de Scholen in de Kunst in Amersfoort en de De Zit-Masterclass door Ylvie Fros  van de  Academische Rijkunst,  Natural Horsemanship en Centered Riding school in Lunteren.  Ook heb ik meegewerkt aan de  workshop ‘kijken naar jezelf (houding) en naar anderen’  ter gelegenheid van het jubileum van Huismuziek Amersfoort.  Een zeer geslaagde dag met 19 musici.

Om goed voor jezelf te kunnen zorgen moet je weten hoe je lichaam in elkaar zit en begrijpen dat je wel degelijk invloed hebt op je eigen welzijn.
Alexandertechniek heeft me duidelijk gemaakt dat er heel veel mogelijk is.
Mail of bel me voor een afspraak:

alexandertechniekaugusteijn@hotmail.com

0630963295